Висулки
24 мм Кристал

Референтен номер: Z1200-04
Цена: 34 lv
Цвят на модела: Кристал

Описание

Колие. Кристал Swarovski "ДиАрт" 24 мм с естествена кожа. Дължината на кожата се корегира до 75 см.

Подобни артикули