Висулки
50 мм Кристал

Референтен номер: Z1300-04
Цена: 75 lv
Цвят на модела: Кристал

Описание

Колие. Кристал Swarovski "ДиАрт" 50 мм с естествена кожа. Дължината на кожата се корегира до 75 см.

Подобни артикули